Kardashian'dan 'Ermeni Baklavası' paylaşımı! Tepki yağdı

Kourtney Kardashian, dün akşam sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğraf nedeniyle tepki çekti. 'Ermeni Baklavası' yazılı paylaşıma, Türkler'den sert yorumlar geldi.

Dünya Yayın: 13 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 13.01.2020 13:39:56
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1280 okunma
Google News

Ermeni bir babanın kızı olan Kourtney Kardashian, dün Instagram'ın hikaye bölümünden bir paylaşımda bulundu.

 

 

Türkler, 'El yapımı Ermeni baklavası' yazan Kardashian'a olan tepkilerini ortaya koydu. 'Baklava bizim kırmızı çizgimiz, ayağını denk al' diyen de vardı, 'Baklava bizimdir bizim kalacak', 'Baklava Türkler'indir haddini aşma' yazan da...

 

Bu kadar tepkinin sebeplerinden biri, kardeşi Kim Kardashian'ın sözde Ermeni soykırımını savunması...Kim Kardashian  kasım ayında ABD Temsilciler Meclisi'nin 1915 olaylarını 'Ermeni soykırımı' olarak tanıyan tasarı hakkında 'Zafer' yorumu yapmış ve sosyal medya hesabından da skandal bir paylaşımda bulunmuştu.

 

Hatta bu olayın üstüne Kim ve Kourtney Kardashian, Ermenistan'a gitmiş, burada çocuklarını vaftiz ettirmişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.