Karantinadaki spor spikeri 'Korkuyorum' diyerek acı tabloyu paylaştı

İtalyan spor sunucusu Diletta Leotta, tüm dünyayı özellikle de ülkesi İtalya'yı derinden etkileyen koronavirüs salgını hakkında açıklamalar yaparak üzücü bir dönemden geçtiklerini söyledi. Güzel spiker "Korkuyorum" diyerek karantina günlerinde neler yaptığını da sosyal medya üzerinden 6 milyon takipçisi ile paylaştı.

Yayın: 25 Mart 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 25.03.2020 17:06:18
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
1401 okunma
Google News

Binlerce kişinin ölümüne neden olan koronavirüs salgını, Avrupa'da en çok İtalya'yı etkiledi. Güzel spor spikeri Diletta Leotta, ülkesinde olup bitenler hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Bugüne kadar 69.176 bin kişinin koronavirüs salgınına yakalandığı İtalya'da, hayatını kaybedenlerin sayısı ise 7 bine yaklaşıyor.

 

Tüm vatandaşlar gibi kendisini evinde karantina altına alan Diletta Leotta, yaşadığı korkuyu ise şu sözlerle anlattı...

 

''Şu an yapabileceğimiz tek şey kendi sağlığımızı düşünmek. Sahadaki futbol oyuncuları gibi bizim de hayatta rollerimiz var ve bu virüse karşı takım halinde hareket etmeliyiz.''

 

Endişe içinde olduklarını belirten Leotta, sabahın ilk ışıklarına kadar siren sesleri duyduklarını söyledi.

 

Kendi sağlık durumuyla ilgili ise herhangi bir koronavirüs belirtisi yaşamadığını açıkladı.

 

Diletta Leotta, ayrıca karantina altında kaldığı süre boyunca spor ve yemek yaptığını, bol bol kitap okuduğunu takipçileri ile paylaştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.