Karantinada canı sıkılan Serenay, kendini kediye çevirdi!

Karantina sürecinde sık sık ev hallerini paylaşan Serenay Sarıkaya, son olarak filtre kullanarak gözlerinin birini mavi birini de yeşil yaptı. Serenay'ın "Ankara kedisi" notuyla Instagram'da yaptığı paylaşımı binlerce yorum aldı.

Yaşam Yayın: 18 Mayıs 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 18.05.2020 10:19:59
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1488 okunma
Google News

Ünlü komedyen Cem Yılmaz ile aşk yaşayan ve karantinaya sevgilisinin evinde giren başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, doğal ev pozlarını takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor. Sarıkaya son olarak göz rengini değiştirdiği bir paylaşım yaptı.

 

 

"ANKARA KEDİSİ"

 

Sevgilisinin evinden sık sık paylaşımlar yapan Serenay Sarıkaya, dün akşam filtre kullanarak bir gözünü yeşil bir gözünü de mavi yaptı. Güzel oyuncu, renkli gözlü paylaşımını 9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram'dan "Ankara kedisi" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Serenay'ın makyajsız yaptığı paylaşımı ise 407 bin kişi tarafından beğenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.