Kan donduran olay! 30 köpeği eve kapatıp işkence yapmış

Ankara'da evine topladığı kedi ve köpekleri işkence ettiği iddia edilen kadın gözaltına alındı.

Yayın: 24 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2020 10:40:29
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
838 okunma
Google News

Haber Global'in aktardığına göre, Ankara'da bir kadın evine aldığı kedi ve köpeklere işkence yaptı. Şüpheli kadın, komşuların köpeklerin sesini duyması üzerine polise şikâyet edildi. Bölgeye giden polis ekipleri kadını ikna etmek için uzun süre uğraştı. Evden yaralı ve açlıktan bitkin hale düşmüş 30 köpek çıkarıldı.

 

Bazı köpeklerin öldüğü ifade edilirken yaralı hayvanlar Ankara Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tedavi altına alındı. Komşuların kadının bir gecekonduya sahip olduğunu belirtmesinin ardından polisler bu eve de gitti. Burada da açlığa terk edilmiş 6 köpek bulundu.

 

Kadın hakkında yasal işlemlerin devam ettiği belirtilirken eve aynı şikayet dolayısıyla geçmişte 2 kere daha baskın yapıldığı öğrenildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.