Kahreden bekleyişte mutlu son! Azize enkazdan çıkartıldı

Elazığ'da sağlık görevlisinin telefonla görüştüğü Azize isimli kadın 17 saat sonra kurtarıldı.

Gündem Yayın: 25 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.01.2020 15:15:37
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
1258 okunma
Google News

Elazığ depreminin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken canlı yayında enkaz altındaki bir kadınla telefonla görüşme sağlandı. Tüyleri diken diken eden görüşmede AFAD kurtarma ekiplerinin enkaz altındaki kişi ile yaptığı konuşma o an kurtarma çalışmalarını takip eden basın mensuplarının canlı yayın anında gerçekleşti. Azize, depremden tam 17 saat sonra kurtarıldı.

 

AFAD ekipleri enkaz altındaki Azize isimli bir kişiyle telefonla temas kurdu. Telefon görüşmesinden Azize'nin yanında bir kişinin daha olduğu anlaşıldı. Arama kurtarma ekipleri Azize'ye "Hiç kimse susmasın aşağıda. Aşağıdaki herkesin annesi sensin. Tek iletişim kurduğumuz kişi sensin. Sen daha güçlü olacaksın. Senden tek istediğim şey o teyzeye seslen. Onu konuşturmaya çalış" dedi.

 

Ve o anlar canlı yayında CNN Türk ekranlarında yayınlandı. Azize, depremden tam 17 saat sonra kurtarıldı. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.