Kadına taciz son bulmuyor! Karşı gelince ezmeye kalktı

Mersin'de taksi sürücüsünün, yol ortasında bir süre takip edip sözle taciz ettiği kadının üzerine aracını sürerek çarptığı anlar cep telefonu kamerasıyla anbean kaydedildi. Sosyal medyada da paylaşılan görüntüler büyük tepki topladı.

Asayiş Yayın: 15 Nisan 2021 - Perşembe - Güncelleme: 15.04.2021 14:54:25
Editör -
Okuma Süresi: 47 sn.
1994 okunma
Google News

Mersin'in merkez Yenişehir ilçesi Çiftlikköy Mahallesi Üniversitesi Caddesi üzerinde meydana geldiği öne sürülen olay, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenerek sosyal medyada paylaşıldı.

 

ÖNCE TACİZ ETTİ, SONRA ARACI ÜZERİNE SÜRDÜ

Görüntülere göre, elinde çanta ile yolda yürüyen kadının yanına yaklaşan ticari taksi sürücüsü, bir süre takip ederek taciz ettiği kadının üzerine daha sonra aracını sürerek çarptı.

 

 

ÇIĞLIKLARI ORTALIĞI İNLETTİ

Çarpmanın etkisi ile yer düşen kadın çağlık çığlığa bağırmaya başladı. Acı içinde feryat eden kadının çığlıkları bölgede yankılanırken, aracından inen taksi sürücüsü ise bir süre etrafına bakındı. Dehşeti yaşayan kadın, daha sonra eliyle aracı yumruklayıp sürücüye bağırarak olay yerinden uzaklaştı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.