Kadın yakını, öldürülen iş adamının tabutunun üstünde kalça dansı yaptı!

Ekvator'da silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren 35 yaşındaki iş insanının cenaze töreninde bir yakını, kalabalığın önünde tabutun üzerine çıkıp kalça dansı yaptı. Cenazeye katılan kalabalığın kadına alkışlarla eşlik etmesi ise dikkat çekti.

Dünya Yayın: 18 Eylül 2020 - Cuma - Güncelleme: 18.09.2020 17:22:36
Editör -
Okuma Süresi: 55 sn.
2644 okunma
Google News

Ekvator'da geçen hafta silahla öldürülen 35 yaşındaki Marlon Mero Quijije isimli iş adamının cenaze töreninde, şahsın yakını olduğu belirtilen bir kadın, kalabalığın önünde tabutun üzerine çıkıp Emcidues'in "Ella Quiere Hmm Haa Hmm" şarkısı eşliğinde kalça dansı yaptı. Cenazeye katılan kalabalık kadına alkışlarla eşlik etti.

 

YÜZ BİNE YAKIN BEĞENİ ALDI

 

Kadının tabut üzerinde dans ettiği anlara ait görüntüler Twitter üzerinden ''Eğer kız arkadaşın cenazende bunu yapmaz ise, gerçekten kız arkadaşın mıdır?" başlığı ile paylaşıldı. Kısa sürede büyük ilki gören video yüz bine yakın beğeni aldı.

 

TWİTTER KULLANICILARI İKİYE BÖLÜNDÜ

 

Video Twitter kullanıcılarını ikiye böldü. Bazı kullanıcılar kadının yaptığının doğru olmadığını savunurken bazı kullanıcılar ise kadını bu şekilde üzüntüsünü gösterip sevdiği adamı bu şekilde yolcu etmek istediğini söyledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.