Kadın polis, görev başında cinsel ilişkiye girerken yakalandı!

ABD'de New York Polis Departmanı'nda ortaya çıkan cinsel ilişki skandalı, polis teşkilatının ve ülke basınının gündemine oturdu. Bir polis memuru, emniyetin tuvaletinde sevgilisiyle cinsel ilişkiye girerken basıldı.

Dünya Yayın: 22 Ocak 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 22.01.2020 10:13:59
Editör -
Okuma Süresi: 45 sn.
1394 okunma
Google News

New York Polis Departmanı'nda (NYPD) görev yapan polis memuru 39 yaşındaki Brandi Sanchez, geçtiğimiz cuma günü polis merkezinin tuvaletinde sevgilisiyle uygunsuz bir halde yakalandı.

 

Çift cinsel ilişkiye girdiği sırada Sanchez'in meslektaşları tarafından fark edildiler. Adı açıklanmayan sevgilisi ve memur Sanchez'den binayı terk etmeleri istendi.

 

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

 

Alkollü olduğu öne sürülen Sanchez hakkında soruşturma başlatıldı.

 

PASİF BİR GÖREVE ÇEKİLDİ

 

Soruşturma süresince Sanchez'in silahı ve rozetine el konulurken, pasif bir göreve çekildiği belirtildi. Kadının 2004'ten bu yana polis olarak görev yaptığı öğrenildi.

 

ABD basınına yansıyan bilgilere göre olay sırasında Sanchez'in mesaisinin bitmesine 5 dakika kaldığı öne sürüldü.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.