Kadın öğretmenden, arabasına aldığı öğrencisine cinsel istismar!

23 yaşındaki coğrafya öğretmeni, 14 yaşındaki öğrencisinin uygunsuz yerlerine dokunup, onu arabasına alarak ilişkiye zorladığı suçlamalarıyla hakim karşısına çıktı.

Dünya Yayın: 18 Ağustos 2020 - Salı - Güncelleme: 18.08.2020 11:30:44
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
981 okunma
Google News

Avustralya'nın Sydney kentinde yaşayan Monica Elizabeth Young adlı öğretmen, iğrenç suçlamalarla karşı karşıya. Bir lisede öğretmenlik yapan 23 yaşındaki kadın, 14 yaşında olduğu belirtilen öğrencisini kendisiyle cinsel ilişkiye girmeye zorlamakla suçlanıyor.

 

Coğrafya öğretmeni olan Monica Elizabeth Young'ın, öğrencisini arabasına alıp bir otoparka götürdüğü ileri sürülüyor. Sydney'deki otoparkın güvenlik kamerası görüntüleri de öğretmenin arabasıyla otoparka geldiğini gösteriyor. Ancak görüntülerde otomobilin içerisinde kimin olduğu görünmüyor.

 

New South Wales Yüksek Mahkemesi'nde görülen duruşmada, nişanlı olan öğretmen, öğrenciyle arabada ilişkiye girdiği suçlamalarını reddetti.

 

Daily Mail gazetesinin haberine göre, Monica Elizabeth Young'ın bir başka zamanda da elini öğrencisinin uygunsuz bölgelerine koyduğu iddia ediliyor.

 

Mahkemede öğretmenin öğrencisine sosyal medya uygulaması Snapchat üzerinden, yatağın yanında çekilmiş bir fotoğrafını gönderdiği de ileri sürüldü.

 

Mahkemede savcılık, mağdur çocuğun, Monica Elizabeth Young'ın diğer öğrenciler için de tehlike arz edebileceğini düşündüğü için kefaletle salıverilmesini istemediğini duyurdu.

 

Yargıç Stephen Campbell, 850 bin Avustralya Doları kefaletle serbest kalan öğretmenin, ev hapsinde kalmasını hükmetti.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.