Kadın milletvekili adayı hayatının aşkını internette arıyor!

Aşırı sağcı Brexit Partisi milletvekili adayı ve TV yıldızı Michelle Dewberry, arkadaşlık sitesi Tinder'da hayatının aşkını arıyor.

Dünya Yayın: 18 Kasım 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 18.11.2019 09:25:24
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
1686 okunma
Google News

Geçen ay 40 yaşına giren Michelle Dewberry, bu haftanın başlarında Hull West ve Hessle'deki Brexit Partisi'ne yeni aday olarak tanıtıldı.
 

Tüm gözler aşırı sağcı Brexit Partisi adayı ve TV yıldızı Michelle Dewberry'nin üzerindeyken, dünya çapında ünlü arkadaşlık sitesi Tinder'da hayatının aşkını aradığı ortaya çıktı.

 

Tinder uygulamasının kartal gözlü yakın takipçileri, Michelle Dewberry'nin de uygulama üzerinde profil sahibi olduğunu fark etti.
 

Dewberry, profilinde verdiği bilgilerle buluşma taleplerini belirledi.
 

Dewberry, sigara kullanan ve 'yoğun Corbyn destekçisi' birini kesinlikle aramadığını söyledi.

 


 

Dewberry, ayrıca profilinde tek eşliliğe inandığını ve dürüstlüğe önem verdiğini de ekledi. Spontane olabilmek ve fazla düşünmeden karar alabilmek ise Dewberry için önemli bir artı.
 

Dewberry profiline, karşısındaki ani fikir ve tekliflerle geldiğinde kendisine "Evet" denmesinden hoşlandığını yazmış.

 


 

Dewberry, profilinde siyasi umutlu kendini 'eğlenceli, zeki ve kibar' olarak nitelendiriyor ve hayatının bir sonraki bölümüne başlamaktan ve paylaşmak için 'harika' birini bulmaktan heyecan duyduğunu söylüyor.
 

Dewberry, daha önce de 2017 yılında erkek arkadaşı Anthony'yle olan ayrılığını takiben kısa bir süre sonra randevu uygulamasına katılmıştı.
 

Michelle Dewberry, The Apprentice adlı reality şova 2006 yılında katılıp kazanınca, Alan Sugar ile 100 bin sterlinlik bir iş kontratının da sahibi olmuş ve manşetlerde yer almıştı.
 

Seçim öncesi son ankette Boris Johnson'ın liderliğindeki Muhafazakar Parti yüzde 36 ile ilk sırada yer alırken, onu yüzde 25 ile İşçi Partisi takip ediyor.
 

Liberal Demokratlar yüzde 17 ile üçüncü, Michelle Dewberry'nin de üyesi olduğu Brexit Partisi yüzde 11 ile dördüncü sırada geliyor.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.