Kaan Yıldırım'dan, Hadise'nin doğum günü için romantik paylaşım

Yakışıklı oyuncu Kaan Yıldırım, sosyal medya hesabından uzun süredir aşk yaşadığı şarkıcı Hadise'nin yeni yaşı için romantik bir paylaşım yaptı.

Yaşam Yayın: 23 Ekim 2020 - Cuma - Güncelleme: 23.10.2020 11:25:21
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1767 okunma
Google News

Sık sık haklarında ayrılık haberleri çıkan Hadise ve Kaan Yıldırım çiftinin aşkı dolu dizgin devam ediyor. Şimdilerde Hekimoğlu dizisinde başrol oynayan Yıldırım, Instagram hesabından Hadise'yle samimi bir pozunu paylaşarak "İyi ki doğdun" notunu ekledi.

 

 

Kaan Yıldırım, 35. yaşına giren sevgilisi Hadise'yle ilgili paylaşıma iki yıldız emojisi de koyması dikkat çekti. Sevgilisinin paylaşımını kendi Instagram hikayesinde paylaşan Hadise ise beyaz ve siyah kalp emojisi koydu. İlişkileriyle gündemden düşmeyen ikilinin önümüzdeki yaz nikah masasına oturacakları da konuşulanlar arasında.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.