Juventus'ta, Merih Demiral'ın test sonucu belli oldu

Blaise Matuidi ve Daniele Rugani'nin koronavirüse yakalanmasının ardından tüm takıma ve teknik ekibe test yapan Juventus'ta milli futbolcumuz Merih Demiral'ın testi negatif sonuçlandı.

Yayın: 20 Mart 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.03.2020 15:40:58
Editör -
Okuma Süresi: 35 sn.
874 okunma
Google News

Juventus'un tüm oyuncularında ve teknik ekipte yaptığı testler sonucunda, koronavirüs bulaşan başka bir kişiye rastlanmadığı belirtildi ve Merih Demiral için de müjdeli haber gelmiş oldu.

 

JUAN CUADRADO: "SAKİNİZ"

 

Juventus'un Kolombiyalı oyuncusu Juan Cuadrado, virüsün İtalya'da gün geçtikçe yayılmasına rağmen sakinliklerini koruduklarını söyledi.

 

Tecrübeli futbolcu, "Sakiniz çünkü takım arkadaşlarımız Matuidi ve Rugani daha iyi durumda. Hükümetin taleplerini takip ediyoruz. İnsanların bu durumu hafife almasını istemiyoruz. İtalya'da durum zor ancak görevlilerin yönergelerini uyguluyoruz" ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.