Jet Sosyete'nin güzel oyuncusu yeni tarzıyla büyüledi!

TV8 ekranlarında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde Melike karakterini canlandıran güzel oyuncu Aslı Bekiroğlu, giyim tarzıyla takipçilerini büyüledi.

Yayın: 19 Mart 2019 - Salı - Güncelleme: 19.03.2019 11:45:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2511 okunma
Google News

Jet Sosyete dizisinde Melike karakterine hayat veren genç oyuncu Aslı Bekiroğlu, Canberk Üregel'in çektiği fotoğrafları "Ben bile şaşırdım" notuyla paylaştı. Bekiroğlu'nun yeni tarzı hayranlarından tam not aldı.

HAYALLERİME AÇILAN BİR KAPI OLDU

Jet Sosyete'nin Melike'si Aslı Bekiroğlu, yeni görüntüsüyle dikkat çekti. Canberk Üregel'in çektiği fotoğrafları "Ben bile şaşırdım" notuyla paylaşan Aslı Bekiroğlu, binlerce beğeni aldı. Vine videoları ile sosyal medyada adını duyurduktan sonra ekrana transfer olan Bekiroğlu, "Her zaman oyuncu, şarkıcı olmak isterdim. Vine hayallerime açılan bir kapı oldu" diye konuşmuştu.







#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.