Japonya’yı da sel vurdu!

Avrupa'yı vuran sel felaketinde ölü sayısı 200e yaklaşırken, Japonyada da şiddetli yağış sel ve heyelana yol açtı. Ölü sayısı 18'e yükselirken, kayıp 11 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Dünya Yayın: 19 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 19.07.2021 11:30:11
Editör -
Okuma Süresi: 36 sn.
817 okunma
Google News

Japonya'da 3 Temmuz'da etkili olan şiddetli yağışın neden olduğu sel ve heyelan felaketinde bilanço ağırlaşıyor. Shizuoka eyaletindeki Atami şehrinde arama kurtarma faaliyetleri felaketin 16. gününde sürerken, bölgede 3 cansız bedene daha ulaşıldığı bildirildi.

Son gelişme ile birlikte ölü sayısı 18e yükselirken, Japonya Öz Savunma Kuvvetleri (SDF), itfaiye ve polis güçlerinden oluşan arama-kurtarma timleri çabalarını kendilerinden haber alınamayan 11 kişiyi bulma üzerine yoğunlaştırdı. Yaklaşık 400 felaketzedenin halen kendilerine tahsis edilen konaklama tesislerinde barındığı kaydedildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.