İzmir’de ihbara giden polis aracı çarpıştı: 1 şehit, 4 yaralı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde hırsızlık ihbarına giderken kontrolden çıkan polis aracı karşı şeride geçip, otomobille çarpıştı. Feci kazada polis memuru İbrahim Okçu şehit olurken, komiser yardımcısı Ahmet Şahin ve otomobilde bulunan 3 kişi yaralandı.

Yayın: 04 Ağustos 2021 - Çarşamba - Güncelleme: 04.08.2021 10:30:22
Editör -
Okuma Süresi: 51 sn.
954 okunma
Google News

Emniyet Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, İzmir Karabağlar İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli polis memuru İbrahim Okçunun meydana gelen trafik kazasında yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği bildirildi. Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kurtarılamayarak şehit olan Okçu için, taziye mesajı yayımlayan Genel Müdürlük, şehide Allahtan rahmet, ailesi, yakınları ve millete başsağlığı ve sabılar diledi.

Bu arada hayati tehlikeleri olduğu öğrenilen komiser yardımcısı Ahmet Şahin ile diğer otomobilde bulunan sürücü Talip Güneşin İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavilerinin sürdüğü, araçtaki İbrahim Güneş Gaziemir Neccar- Salih İşgören Devlet Hastanesi’ne, Fatih Güneş ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldığı sağlık durumlarının iyi olduğu kaydedildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.