İYİ Partililer Mudanya'yı eş zamanlı dinledi

İYİ Parti Bursa Teşkilatları, Karacabeyden sonra Mudanyada ilçe merkezindeki mahalleler ile kırsal mahallelerde eş zamanlı ziyaretlerle 37 ayrı ekiple teşkilat çıkarması yaptı.

Yayın: 26 Eylül 2021 - Pazar - Güncelleme: 26.09.2021 14:30:04
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
733 okunma
Google News

 İYİ Parti Bursa İl Teşkilatı, Mudanya ilçe merkezi ile kırsal mahallelerde saha çalışması yaptı. Hal Meydanı'nda düzenlenen nokta mitingde konuşan Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, iktidar için artık maçın bittiğini milletin kırmızı kartı göstermeye hazır olduğunu öne sürdü. Önceki hafta Karacabey'in 64 köyünü aynı gün içinde ziyaret ettiklerini hatırlatan Başkan Türkoğlu, aynı konsepti Mudanya'da da uyguladıklarını belirterek, ilçe ve köylerde büyük buluşmalarda amaçlarının siyaset değil vatandaşları dinlemek olduğunu söyledi.

Hüseyin Hatipoğlu başkanlığındaki İYİ Parti Mudanya İlçe yöneticilerinin ev sahipliğindeki ziyaretlerde çiftçilere üvey evlat muamelesi yapılmasını ve tarım üzerindeki rantları asla kabul etmediklerini belirten İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, " Ülkemizin kaderine terk edilmiş en önemli değerlerinin başında gelen tarımı tamamen gözden çıkaran iktidar, toprağı kıymetsizleştirmek için elinden geleni yapıyor. Bilinmelidir ki artık iktidarın hem ülke genelindeki hem de Bursa’daki tek kale maç dönemi bitmiştir. Tabiri caizse AK Parti hükümeti artık intikaları, yani uzatmaları oynuyor. Az kaldı hakem düdüğü çalacak ve maçı bitirip, sonunda milletin kazandığını ilan edecek. Uzun sözün kısası vatandaş AK Parti iktidarına kırımızı kartı göstermeye hazır" diye konuştu.

Parti olarak hazırlanan Tarım Master Planı ile tarımsal kalkınma politikasını çiftçi ve köylülerle paylaştıklarını anlatan Başkan Türkoğlu, Bursa genelindeki ilçe ve köy maratonları sonunda oluşacak detaylı kent raporunu Genel Merkez başta olmak üzere ilgili kurumlarla paylaşarak takipçisi olacaklarının sözünü verdi.

İYİ Parti Mudanya İlçe Başkanı Hüseyin Hatipoğlu ise, çiftçiye gereken değer verilmediğini ifade ederek, artan girdi maliyetleri nedeniyle deyim yerindeyse çalışarak battıklarını dile söyledi. Başkan Hatipoğlu, ziyaretlerde vatandaşlardan gördükleri samimi ilgi ve desteğin kendilerinin motivasyonunu daha da arttırdığını kaydetti.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.