İstifa ettiği iddia edilen AK Partili belediye başkanından manidar paylaşım

AK Partili Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'nın partisinden istifa ettiği iddia edildi. Arı'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda ise partiye dair herhangi bir ibare bulunmaması ve "Unutulacak Dünler" şarkısının yer alması öne sürülen iddiaları kuvvetlendirdi.

Gündem Yayın: 23 Ocak 2021 - Cumartesi - Güncelleme: 23.01.2021 10:42:45
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1121 okunma
Google News

Kulislerde AK Parti'den istifa ettiği haberi konuşulan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı'dan dikkat çeken bir video paylaşımı geldi.

 

PARTİSİNDEN İSTİFA ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLDÜ

 

Arı'nın partinin çizgisiyle uyuşmadığı sebebiyle sağlık sorunlarını sebep göstererek istifa etmesi istendiği iddiası, gündeme bomba gibi düştü. Kulislerin konuştuğu iddiaya göre belediye başkanlığından değil de partisinden istifa eden Rasim Arı, bağımsız olarak görevine devam edecek. Belediye başkanının istifasını ise ilerleyen günlerde açıklaması bekleniyor.

 

VİDEODA AK PARTİ LOGOSU VE BAYRAĞINA YER VERİLMEDİ

 

Konuşulan tüm iddiaları güçlendiren paylaşım ise Rasim Arı'dan geldi. Belediye başkanı sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Videoda, başkanın Nevşehir halkıyla olan çeşitli görüntülerine ve farkı etkinliklerden kısa kısa anlarına yer verildi. Öte yandan videoda AK Parti logosu ve bayrağının bulunmaması ise dikkat çeken nokta oldu.

 

Başkan Arı'nın videoda "Ben bu şehre, bu şehrin her bir ferdine kurban olurum. A grubunun B grubunun değil herkesin başkanıyım. Bu şehir için kendimi feda etmeye hazırım" ifadelerini kullandığı görüldü.

 

ŞARKIYLA MESAJ MI VERDİ?

 

Paylaşımın bir diğer ilgi çeken noktası ise video boyunca devam eden şarkı oldu. Arı'nın Gazapizm'in "Unutulacak dünler yaşanılacak günler var" şarkısıyla bir mesaj vermek istediği iddia edildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.