İstenmeyen gelin ilan edilmişti! Demet Şener'den radikal karar

Eşi Cenk Küpeli'nin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilen Demet Şener, bir takipçisinin bebek yorumuna yanıt verdi.

Yaşam Yayın: 04 Aralık 2019 - Çarşamba - Güncelleme: 04.12.2019 09:54:55
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1533 okunma
Google News

Demet Şener geçtiğimiz haziran ayında Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. Şener, sürpriz kararıyla herkesi şaşırtmış ve günlerce magazin gündemine konu olmuştu. Demet Şener, kendinden 8 yaş küçük eşi Cenk Küpeli ile mutluluk pozlarını sosyal medya hesabından yayınlamaya devam ediyor.


Kayınpederi Avni Küpeli’nin “Oğlumuzu bizden kopardı, eski eşine nispet için evlendi” şeklindeki açıklamaları gündeme bomba gibi düşmüştü. Demet Şener eşinin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilmiş ama Şener'e en büyük destek eşinden geldi. Ünlü mankeni bu karelerden birine gelen bebek yorumuna kayıtsız kalmadı.

 

Paylaşımına yapılan neredeyse her yoruma yanıt veren Demet Şener'e bir takipçisi: “Demet Abla geçmişi bir kenara bırak. Seni çok seven ve değer veren bir eşin var artık. Evlatlarınızla anlaşması da çok önemli bir artı. İnşallah Cenk Bey'den de bir evladınız olur. Sevgiler” şeklindeki yorumunda bulundu.

 

Ünlü mankenin bu hamlesi, 3. kez anne olmayı mı planlıyor yorumlarına neden oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.