İşte tam o an...17 saat sonra gelen mucize, burnu bile kanamadı

Elazığ'da kurtarma ekiplerinin telefonla iletişim kurduğu depremzedelerden Hatun Yamış, burnu bile kanamadan enkaz altından çıkarıldı.

Yayın: 25 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 25.01.2020 15:54:19
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
1118 okunma
Google News

Elazığ merkeze bağlı Mustafapaşa mahallesinde yıkılan Kalay Apartmanı'nda depremden 17 saat sonra bir mucize kurtuluş daha yaşandı. Enkaz altındaki Hatun Yamış burnu bile kanamadan çıkarıldı.

 

UMUTLU BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

 

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan ve 22 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği 6.8'lik depremde yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Depremin meydana geldiği 20.55'ten bu yana 40 kişinin enkazlardan çıkarıldığı kette umutlu bekleyiş sürüyor.

 

BURNU BİLE KANAMADI

 

Enkaz altında en çok depremzedenin bulunduğu ve çalışmaların yoğunlaştığı yer ise Mustafapaşa Mahallesi'ndeki alay Apartmanı. Sabah saatlerinden bu yana mucize kurtuluşlara sahne olan Kalay Apartmanından son olarak Hatun Yamış çıkarıldı. Depremden yaklaşık 17 saat sonra enkazdan sapasağlam çıkan Hatun Yamış enkaz başında yakınlarını bekleyenlere de umut oldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.