İşte MHP'nin MYK listesi

MHP 13. Kurultayı siyaset gündemini takip edenler tarafından tüm detaylarıyla izleniyor. Devlet Bahçeli Kurultayda Genel Başkan olarak tek aday oldu. Peki, MHP yeni MYK üyeleri kimdir? Merak edip araştıranlar için güncel listeyle ilgili detayları derledik. İşte, MHP MYK listesiyle ilgili merak edilenler...

Siyaset Yayın: 18 Mart 2021 - Perşembe - Güncelleme: 18.03.2021 16:28:05
Editör -
Okuma Süresi: 54 sn.
3373 okunma
Google News

Milliyetçi Hareket Partisi MHP 13. Kurultayı siyaset gündeminin ilk sırlarında yer alıyor. Kurultayla birlikte yeni MYK üyeleri de merak edilip araştırılıyor. Peki, MHP yeni MYK üyeleri kimdir? MHP yeni MYK 13. Kurultay'ın ardından kesinleşecek.

MYK aday listesi ise şu şekilde:

 

 

 

Milliyetçi Hareket Partisinin (MHP) 13. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda saat 10.00'da başladı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tek aday olduğu kurultayda, yaklaşık 1200 delege oy kullanıyor.

Kurultaya seyirci kabul edilmedi. Kurultayda "İstiklal için birlik, istikbal için dirlik" ve "Kazanan Türkiye olacak" sloganları kullanıldı. Yoklama ve açılışın ardından Divan Başkanlığı seçimiyle çalışmalarına başlayan kurultayda, MHP Genel Başkanı Bahçeli açılış konuşması yaptı. Ardından seçime geçildi.

 

 

 

KAYNAK: haberturk.com.tr

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.