İşte Bursa'nın korona yoğunluk haritası! Vaka sayısında korkutan artış

'Hayat Eve Sığar' uygulamasıyla ilçe ilçe koronavirüs yoğunluk haritasına erişilebiliyor. Uygulamaya göre kırmızı alanlar yüksek riskli alanları gösterirken, mavi alanlar ise düşük riskli bölgeleri temsil ediyor.

Yayın: 02 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 02.07.2020 15:40:56
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
2937 okunma
Google News

Hayat Eve Sığar Uygulaması, vatandaşları yeni tip koronavirüs (Covid-19) konusunda bilgilendirme, yönlendirme ve salgınla ilgili riskleri en az seviyeye indirmeyi ve yayılımı önlemeyi amaçlıyor.

 

Bilim Kurulu Toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Bakan Koca,  son iki hafta içinde günlük vaka sayılarında artış olan 5 il arasında Bursa'nın da olduğunu duyurdu.

 

BURSA'NIN RİSK YOĞUNLUĞU HARİTASI

 

Bursa'nın bazı ilçelerinde ve semtlerinde son haritada yoğunluğun arttığı dikkatlerden kaçmazken, bir önceki güncellemeye göre dış ilçelerdeki artış da gözle görülür nitelikte...Yeni güncellemeye göre Bursa'daki en riskli ilçe Yıldırım ve Osmangazi. Bu ilçeleri Nilüfer, belirli mahallelerle takip ediyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.