İstanbul Kadıköy’de kiliseye saygısızlık soruşturması: 3 gözaltı!

İstanbul Kadıköy’deki Surp Takavor Ermeni Kilisesinin giriş kapısı üzerine çıkarak dans ettikleri tespit edilen 3 kişi gözaltına alındı.

Gündem Yayın: 12 Temmuz 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 12.07.2021 12:30:19
Editör -
Okuma Süresi: 56 sn.
1032 okunma
Google News

 

 

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, bir grubun geçtiğimiz pazar günü Kadıköy Surp Takavor Ermeni Kilisesinin duvarının üstüne çıkarak müzik eşliğinde dans etmesiyle ilgili soruşturma başlattı. Kimlikleri tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

 

İSTANBUL VALİLİĞİNDEN KINAMA

Öte yandan İstanbul Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada da, saat 00.55 sıralarında Kadıköy Caferağa Mahallesi Khalkedon Meydanında, Surp Takavor Kilisesine araçla gelen bazı şahısların, giriş kapısı üzerine çıkarak uygunsuz davranışlar sergilediklerinin tespit edildiği vurgulandı. Açıklamada, "Yapılan çalışmalarda; şüpheli Y.E.U ve Ö.F.A ile aracın sahibi O.Y. ikametlerinde yakalanmışlardır. Konuyla ilgili adli ve idari soruşturma başlatılmıştır. İbadethaneye yapılan bu çirkin davranışı kınıyoruz" ifadelerine yer verildi.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.