İsmail Aydın’ın da, Hüseyin Şahin’in de haberi yok!

AK Parti’de yeni il başkanı arayışlarında Bursa’da ismi geçenlerden biri de eski milletvekili İsmail Aydın. Kendisini Orhangazi ilçe Başkanlığı döneminden bu yana tanırım. Partinin kurucularından, emektarlarından, her kademesinde görev alan naif, beyefendi ve karakterli bir yapıya sahiptir.

Yayın: 18 Kasım 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 18.11.2020 11:02:02
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
811 okunma
Google News

Partisine ve davasına bağlılığını iyi bilirim.

 

Kendisiyle en son 20 gün önce kulislerde adını duyduğumda görüşmüştüm. Daha o zaman bugün yerine hevesli olanlar dahi Ayhan Salman’ın koltuğunda göreve devam edeceği yönünde ısrarla görüş belirtiyorlardı.
 

Teşkilat Başkanlığında bölge koordinatörü olarak da görev yapan İsmail Bey’le Bursa’daki durumu konuştuk. Değerlendirmelerimiz, tespitlerimiz aynı idi.

 

Bu şekilde Bursa’da devam edilmesi halinde, bir sonraki dönemde kaybedilen bir şehir durumuna düşeceğimiz konusunda mutabık kaldığımızda çözüm noktasında, geçmişte olduğu gibi partinin kendi dengeleriyle bu çıkış yolunu mutlak olarak bulacağını söylemişti kidediği gibi de oldu…

 

****

 

“Adınız dillendiriliyor” dediğimde de, gayet samimiyetle şu cevabı verdi:

 

 “Cennet Hanım bu parti bana ilçe başkanlığından milletvekilliğine kadar herkesin gelemeyeceği makamları verdi. Şükür biz de bu makamlarda kentimize ve ülkemize hizmet etme fırsatı elde ettik. Biz görev adamıyız, ama böyle bir isteğim ve hedefim yok. Ben en üst görev olan milletvekilliğini yapmışım, bu aşamadan sonra yeni arayışların içine girmem. Bu aşamadan sonra göreve gelecek olan il başkanımızın her daim yanında ve destekçisi oluruz. Çünkü bu parti milletin partisi ve milletimizin de bu partiye ihtiyacı var”.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.