İrem Sak'tan Emmy ödülü kazanan Bilginer'e: Ev kaç gibi müsait

Güzel oyuncu İrem Sak, Emmy Ödül törenlerinde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'ne layık görülen usta oyuncu Haluk Bilginer'i sosyal medya hesabından tebrik ederek esprili bir paylaşım yaptı.

Yaşam Yayın: 26 Kasım 2019 - Salı - Güncelleme: 26.11.2019 16:16:05
Editör -
Okuma Süresi: 46 sn.
2255 okunma
Google News

Ay Yapım'ın puhutv'de yayınlanan 12 bölümlük dizisi Şahsiyet'in başrol oyuncusu Haluk Bilginer, 25 Kasım akşamı gerçekleşen 47. Uluslararası Emmy Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne layık görüldü. Başarısıyla herkesi gururlandıran Bilginer'e en ilginç mesaj ise İrem Sak'tan geldi.

 

 

"HALUK BEY, KAÇ GİBİ MÜSAİT EV"

 

Sosyal medya hesabından yaptığı esprili paylaşımlar yapan İrem Sak, Twitter hesabından paylaşım yaparak Haluk Bilginer'e destek oldu. Renkli kişiliğiyle bilinen güzel oyuncu İrem Sak, Haluk Bilginer'in fotoğrafını paylaşarak "İrem dese, gel arada Emmy'nin tozunu al, derim Haluk Bey, kaç gibi müsait ev, en güzel fiber bezlerimle oradayım derim" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.