İnegöl'de İNESMEK kursiyerlerine Başkan Taban'dan ziyaret

Bursa'da 2021-2022 eğitim öğretim dönemine başlayan İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (İNESMEK) devam eden 8 kursu ziyaret eden Belediye Başkanı Alper Taban kursiyerlere başarılar diledi.

Yayın: 02 Aralık 2021 - Perşembe - Güncelleme: 02.12.2021 13:30:12
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
504 okunma
Google News

Pandemi sürecinde ara verilen İnegöl Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kurslarında (İNESMEK) 2021-2022 eğitim öğretim dönemi başladı. Bu yıl toplam bin 800 ön kaydın alındığı kurslarda şu anda bin 200 kursiyerin 33 farklı branşta 57 grupla eğitim aldığını belirten İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, kursiyerleri ziyaret etti.

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi ile birlikte; Gençlik Merkezi, Alanyurt Köy İçi Kurs Merkezi, Alanyurt Yunusemre Kurs Merkezi ve Huzur Mahallesi Kurs Merkezinde 5 ayrı noktada devam eden kurslarda hem kişisel gelişim hem de mesleki anlamda eğitimler verildiğini hatırlatan Başkan Taban, kursiyerlerle sohbet edip istişarelerde bulundu.

Başkan Taban'a, Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa ve meclis üyeleri de eşlik ederken, katılımcı protokol Ev Yemekleri Hazırlama kursunda hazırlanan ikramların da tadına baktı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.