İMSİAD’da Andıç güven tazeledi

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği’nin (İMSİAD) 5. Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı. 114 üyenin oy kullandığı Genel Kurul’da Mustafa Andıç 74 oy alarak güven tazeledi ve yeniden Yönetim Kurulu Başkanlığına seçildi.

Yayın: 27 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 27.01.2020 10:06:40
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
700 okunma
Google News

Murat Demir’in Divan Başkanlığı, Murat Evke’nin Divan Başkan Yardımcılığı, Yener Bulut ile Hüseyin Ergün Kıratlı’nın da divan kurulu üyeliği yaptığı ve AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç’ün de katıldığı Genel Kurula üyeler yoğun ilgi gösterdi.

 

Gündem gereği faaliyet raporu ile mali tabloların okunup kabulünden sonra yapılan tüzük değişikliğiyle İMSİAD’ın adı ‘İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ oldu. AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç Genel Kurul’da yaptığı konuşmada, “2011’de kurulan İMSİAD’a üye olmaktan mutluyum. Kurucu Başkanımızdan itibaren görev yapmış Başkanlara ve bütün Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

 

114 üyenin oy kullandığı seçimde Mustafa Andıç ile Mehmet Çelebi’nin listeleri yarıştı. Mustafa Andıç’ın 74 oy aldığı ve 1 oyun da geçersiz olduğu yarışta, Mehmet Çelebi 39 oyda kaldı.

 

Mustafa Andıç başkanlığında önümüzdeki 3 yıl için görev yapacak olan İMSİAD’ın yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:

 

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Şeref Demir (Akyükselen İnşaat), Ömer Kumova (Kumovalı İnşaat), İdris Havuz (Havuzoğlu İnşaat), Mehmet Kurt (Lik Yapı), Zafer Arslan (Genç Arslanlar İnşaat), Orhan Çiçek (Çiçekler Yapı), Hüseyin Kul (Dekostar Boya Yalıtım), Kemal Bilim (Bilim İnşaat), Murat Ay (Koru Proje Tasarım), Cumhur Polater (FSM Yapı)

 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Gürol Ferik (Elitel Yapı), Burak Coşkun (Kurt Çini), İlyas Gökhan Kalaycıoğlu (Kalaycıoğlu İnşaat), Ahmet Tahtalı (Kar-Ter İnşaat), Mustafa Altın (Makaza Altın İnşaat), Levent Kaçan (Yeni Mak İnşaat), İbrahim Hakkı Demir (Emiroğulları İnşaat), Tansu Uzunoğlu (Miart Mimarlık İnşaat), Şükrü Merdim (Merdim İnşaat), Velayet Kayaş (VFA Yapı), Hacı Bekir Ergene (Ergene Mobilya)

 

Genel kurulun sonunda yeniden başkanlığa seçilen ve bir teşekkür konuşması yapan İMSİAD Başkanı Mustafa Andıç, listesine destek veren tüm üyelere teşekkür etti. Birlik ve beraberlik mesajı da veren Andıç, İMSİAD’ın çalışmalarının kaldığı yerden devam edeceğini, hizmet bayrağını daha da yukarıya taşıyacaklarını sözlerine ekledi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.