İmamoğlu'na Muharrem İnce'yi sordular! İki cümlede geçiştirdi

Ayamama Deresi'ndeki ıslah çalışmalarını inceleyen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Muharrem İnce'nin CHP'den ayrılarak parti kuracağı yönündeki iddialarla yöneltilen soruya, "Ben, İBB Başkanıyım. Bana İstanbul ile ilgili konuları sorun" yanıtını verdi.

Siyaset Yayın: 07 Ağustos 2020 - Cuma - Güncelleme: 07.08.2020 11:20:20
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
933 okunma
Google News

Tatilini tamamlamasının ardından görevinin başına dönen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ayamama Deresi'ndeki ıslah çalışmalarını inceledi. İncelemeler sırasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan İmamoğlu'na parti kuracağı konuşulan Muharrem İnce hakkında da bir soru yöneltildi.

 

İMAMOĞLU TOPA GİRMEDİ

 

Verdiği cevapla Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce arasındaki çekişmeye girmemeyi tercih ettiği gözlenen İmamoğlu, "Ben, İBB Başkanıyım. Bana İstanbul ile ilgili konuları sorun" ifadelerini kullandı.

 

KURULTAYDAKİ ÇIKIŞI DİKKAT ÇEKMİŞTİ

 

Öte yandan İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu'nun yeniden genel başkanlığa seçildiği CHP kurultayında dikkat çeken bir çıkışa imza atmış ve şu değerlendirmeyi yapmıştı: "Bizim genel başkanımız çok tarihi bir misyon üstlendi. Özellikle son yerel seçimler. Dolayısıyla bizim genel başkanımızla ilgili zerre kadar sorgulayacağımız bir şey yok. Sadece etrafını iyi bir yönetimle toparlamamız gerekiyor."

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.