İl Başkanı Salman’a düşen son görev…

AK Parti Kulisleri maşallah çok hareketli. Parti yeni il başkanını beklerken, 6 il başkan adayının görüşmesinin ertelenmesi kulisleri daha da hareketlendirdi ve heyecanlandırdı.

Yayın: 14 Aralık 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 14.12.2020 11:48:23
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
972 okunma
Google News

Acaba farklı adaylar da mı gündeme gelecek?” iddialarından tutun da, 6 ismin içinden 3’ünün değişip yerine başka 3 isim konulmasına kadar pek çok olasılık hesapları yapılarak aynen Kabine değişikliği öncesinde olduğu gibi listeler yapılıyor.
 

Ancak genel merkezin bu saatten sonra 6 isim içinden 3 veya 4 ismi revize etmesi, bu isimleri kamuoyunda rencide etmek anlamına gelir ki, AK Parti olarak bunu teşkilatlara da, topluma da anlatmakta zorluk çekilir.
 

Her şeyden evvel bu isimler teşkilatın içinden geliyor. Kimisi ilçe başkanlığı, kimisi il başkan yardımcılığı, kimisi il yöneticiliği  yapmış. Partiye emekleri geçmiş, siyaseten tecrübeli, mesleki anlamda da kamuoyunda belli bir kariyere sahip değerli isimler. Bunları bu süre zarfında kırmadan, kırdırmadan, siyasi linçe tabi tutturmadan süreci götürmek en başta il başkanlığının görevi.

 

***

 

Ancak iki gündür takip ediyorum, kapalı kapılar ardında adaylar için öyle kıran kırana bir mücadele yapılıyor ki, söylem ve eylemler AK Parti’nin misyonuna hiç yakışmıyor.


“O onun adamı, bu bunun adamı, onun geçmişinde şöyle oldu, bu şunun için böyle dedi, o onu aldı, bu bunu aldı” vb. gibi siyasi hayatlarını bırakın mesleki ve özel hayatlarına kadar didik didik edilip, neredeyse yıllar önceki dedikoduların, iftiraların, asılsız iddiaların yeniden gündeme geldiğini görüyoruz, duyuyoruz.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.