İktidarla muhalefeti buluşturan açılış…

Pandemiden dolayı Bursa’da pek çok küçük ve orta ölçekli firma ve küçük esnaf iş yerini kapatmak zorunda kalırken, az da olsa yeni iş yerlerinin açılışı başta istihdam olmak üzere ekonomiye değer katması anlamında hepimizi sevindiriyor.

Yayın: 20 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 20.11.2020 13:10:35
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
992 okunma
Google News

İşte bu açılışlardan biri de geçen hafta sonu gerçekleşti. Çok sevdiğim 2 eski dostumun bir araya gelerek ticari faaliyette birlikte yol yürüme kararında son dönemde artık unutmaya yüz tuttuğumuz çok güzel bir açılış organizasyonuna imza attılar.

 

İhsaniye Mahallesi’nin merkezinde genç girişimcilerden Harun Tavlı ile siyaset ve STK camiasının tanınmış ismi Denizhan Sezgin‘in Nilüfer HD Gayrimenkul Satış Ofisi adı altındaki açılış hakikaten hem iş dünyasını buluşturmakla kalmadı, hem de AK Parti ve CHP ile İYİ Parti ve MHP‘li tanınmış siyasileri de bir araya getirerek güzel bir birliktelik tablosunun oluşmasına vesile oldu.

 

 

Başta CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın ile Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere açılışa, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, eski Nilüfer Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey,  CHP Nilüfer ilçe Başkanı Fırat Yılmaz‘ın katılması özellikle dikkat çekiciydi.

 

Hele ki Milletvekili Erkan Aydın ile Mustafa Bozbey’e bir parantez açmakta fayda var. Her ikisi de Bursa’nın her bir bölgesinde varlar. Davet edildikleri her yere siyasi görüşe bakmadan hatıra binaen protokol gözetmeksizin samimiyetle gitmeye gayret gösteriyorlar. Özgül ağırlıklarının partinin çok çok önünde olduğunu bir kere daha belirteyim.

 

YAZININ DEVAMINI OKUMAK İÇİN...

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.