İkinci kez anne olan Meryem Uzerli, kızının yüzünü ilk kez gösterdi

Adını açıklamadığı ABD'li sevgilisinden bebek beklediğini duyuran oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz günlerde ikinci kez anne oldu. Adını Lily Koi koyduğu kızını kucağına alan Uzerli, Instagram hesabından yayınladığı fotoğrafla bebeğinin yüzünü ilk kez gösterdi.

Yaşam Yayın: 14 Ocak 2021 - Perşembe - Güncelleme: 14.01.2021 10:33:20
Editör -
Okuma Süresi: 43 sn.
1056 okunma
Google News

Muhteşem Yüzyıl dizisiyle adını geniş bir kitleye duyuran Meryem Uzerli, uzun zaman önce Almanya'ya taşındı. Şimdilerde Berlin'de kafe işleterek sakin bir hayat süren oyuncu, geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından yayınladığı pozlarla ikinci kez anne olduğunun müjdesini verdi.

 

İLK KEZ BEBEĞİNİN YÜZÜNÜ GÖSTERDİ

 

Doğum sonrası verdiği pozlarda kızının yüzünü saklayan ünlü oyuncu, dün paylaştığı fotoğrafla ilk kez bebeğinin yüzünü gösterdi. Uzerli, paylaşımına "Saf aşk" notunu düştü.

 

 

37 yaşındaki Meryem Uzerli, 4 gün önce Instagram hesabından paylaşım yaparak anne olduğunu, "Ablan, baban ve ben seni ailemizde ağırladığımız için çok mutluyuz" sözleriyle duyurmuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.