Herkese, her yere yakın...Başkan Dündar'a sevgi çemberi

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle gezilerine İvazpaşa Mahallesi ile devam etti.

Yayın: 25 Şubat 2020 - Salı - Güncelleme: 25.02.2020 12:35:34
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
1038 okunma
Google News

Osmangazi Belediye Başkanlığı'na seçildiği 2009 yılından itibaren, her fırsatta halkla iç içe olmaya özen gösteren Başkan Dündar, "Başkan Aramızda" programı kapsamında ilçedeki 136 mahalleyi tek tek ziyaret ediyor.

 

 

Son olarak Bursa'nın köklü semtlerinden İvazpaşa Mahallesi'ni ziyaret eden Başkan Dündar, burada vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Gencinden yaşlısına vatandaşların taleplerini dinleyen Dündar, Tezveren Dede Türbesi'nde dua ettikten sonra İvazpaşa Spor Kulübü'nü ziyaret etti.

 

 

 

Genç sporculara forma hediye eden Başkan Dündar, kulüp lokalinde mahalle sakinleriyle çay içip sohbet etti. Geçtiğimiz yıl Maksem Mahallesi'nden başlayan ve Alacahırka Mahallesi'nin sonuna kadar devam eden yaklaşık 2 kilometre uzunluğundaki 3 caddenin asfaltının tamamen yenilendiğini belirten vatandaşlar, bu hizmetlerden dolayı Başkan Dündar'a teşekkür etti.

 

 

Osmangazi'de merkezden en uzak noktalara kadar ilçenin tüm mahallelerine hizmet götürdüklerini ifade eden Başkan Dündar, "Osmangazi, Bursa'nın merkezi. Osmangazi'de yaptığımız hizmetler şehrimize yansıyor. Mahallelerimizi tek tek dolaşarak eksiklikleri tespit edip, ihtiyaca göre yatırımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Yerinde aldığımız talepleri de çözme noktasında kararlı bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Mahalle sakinlerimizin taleplerini dikkate alarak hizmetlerimize devam edeceğiz" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.