Haydar Dümen, meslek hayatında kendisini en çok şaşırtan soruyu açıkladı!

Cinsel sağlık uzmanlığı konusunda akla ilk gelen isimlerden birisi olan Haydar Dümen, meslek hayatı boyunca kendisini en çok şaşırtan soruyu söyledi. Dümen'e gelen soru "Heyecan olsun diye sevgilimin cinsel organına pul biber döktüm" şeklindeydi.

Yayın: 18 Ocak 2020 - Cumartesi - Güncelleme: 18.01.2020 12:20:19
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
1734 okunma
Google News

Türkiye'de cinsel yaşam uzmanı deyince akla ilk gelen isimlerden olan Haydar Dümen, yaptığı söyleşide çok çarpıcı açıklamalara imza attı. Okurlarından gelen soruları yıllardır köşesinde yanıtlayan Haydar Dümen, kendisine sorulmuş en şaşırtıcı soruyu da açıkladı.

 

Psikiyatrist, cinsel yaşam ve seksoloji uzmanı Haydar Dümen, Posta gazetesinden Oya Çınar'ın sorularını yanıtladı. Söyleşide çarpıcı açıklamalar yapan Dümen, bir okurunun, kız arkadaşının cinsel organına pul biber döktüğünü söyledi.

 

"HEYECAN OLSUN DİYE PUL BİBER DÖKTÜM"

 

Posta'da yayımlanan söyleşinin ilgili kısmı şu şekilde:

 

Okurlardan gelen sorular içinde sizi en şaşırtan soru neydi?

 

Haydar Dümen: Aynen şöyle yazıyordu: Sevgilimle ilk kez ilişkiye girecektik, biraz heyecan olsun diye sevişirken vajinasına pul biber döktüm. Bu, cehaletin en üst noktasıdır.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.