Havlu ihracatçısı Bursalı’ya uluslararası 6 ödül

Türkiye’nin en büyük havlu ihracatçısı Bursalı, gün geçtikçe başarı çıtasını yükseltmeye devam ediyor. Firma, “İş Dünyasının Oscar’ı” olarak kabul edilen International Business Awards’ta 6 ödül birden aldı.

Yayın: 06 Eylül 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 06.09.2021 11:30:10
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
402 okunma
Google News

İş dünyasının en prestijli ödülleri olarak gösterilen ve çeşitli kategorilerde dünyanın en başarılı kurumlarının ödüllendirildiği International Business Awards’ta (Uluslararası İş Ödülleri) Bursalı markasıyla başvurduğu ‘Yılın Şirketi-Giyim, Güzellik ve Moda’ kategorisinde altın ödülüne hak kazanırken, ‘Yılın En Yenilikçi Şirketi’ kategorisinde gümüş, ‘Yılın Şirketi-Tüketici Ürünleri’ kategorisinde de bronz ödül aldı. Firma, küresel endüstriyel ürün markası Nuacotton ile başvurduğu ‘Yılın İnovasyonu-Tüketici Ürünleri Endüstrileri’, ‘Sağlık ve İlaç-Ürün’ ve ‘Tüketici Ürünleri-Ev Ürünleri’ kategorilerinde ise zorlu rakipleri eleyerek,altınödüllerin sahibi olmayı başardı. Ödül hakkında açıklamalarda bulunan Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, iş hayatının her alanında başarıları onurlandıran böylesine büyük bir organizasyonda, geliştirdikleri ürünler ve yenilikçi projeleri sayesinde ödül aldıklarını söyledi. Başvurdukları tüm kategorilerde ödüle layık görüldükleri için gurur duyduklarını dile getiren Bursalı, yenilikçi çalışmalarının karşılığında önemli başarılara imza atmaya devam ettiklerini ve bunun karşılığında gelen ödüllerin de kendilerini her zaman daha iyisini başarmak yönünde motive ettiğini belirtti. Hatırlanacağı gibi Bursalı, kısa süre önce iş dünyasının uluslararası düzeydeki en büyük ödüllerinden biri olanAmerican Business Awards’da da ‘Bursalı’ ve ‘Nuacotton’ markalarıyla yine 6 ödül birden almıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.