Hande Erçel, yeni tanıştığı Kerem Bürsin'e övge yağdırdı

Oyuncu Hande Erçel, Sen Çal Kapımı dizisinde başrolu paylaşacağı Kerem Bürsin'le yeni tanışmasına rağmen övgüler yağdırdı. Dizinin okuma provasından sonra konuşan güzel oyuncu, "Kerem olağanüstü biri" dedi.

Yaşam Yayın: 22 Mayıs 2020 - Cuma - Güncelleme: 22.05.2020 12:44:39
Editör -
Okuma Süresi: 53 sn.
2202 okunma
Google News

Salgın nedeniyle uzun süredir evinde karantinada olan Hande Erçel, yeni sezonda ekrana gelmesi planlanan Sen Çal Kapımı adlı dizideki rol arkadaşlar Kerem Bürsin ve Melisa Döngel ile Bebek'te bir araya geldi.

 

"KEREM OLAĞANÜSTÜ BİRİ"

 

Dizinin yapım şirketinin Bebek'teki ofisinde bir araya gelen ünlü oyuncular, okuma provası yaptı.Okuma provasından ilk ayrılan Kerem Bürsin oldu. Bürsin'in ardından Melisa Döngel ofisten çıkış yaptı. Ofisten en son ayrılan Hande Erçel ayaküstü muhabirlerle sohbet etti. Dizideki partneri Kerem Bürsin'le yeni tanıştıklarını söyleyen oyuncu "Kerem'le yeni tanıştık. Çok tatlı, olağanüstü biri. Onunla çalıştığım için çok mutluyum" dedi.

 

EVLİLİK SORULARINA SESSİZ KALDI

 

Erçel, Demet Akalın'ın sevgilisi Murat Dalkılıç'la eski bir fotoğrafını paylaşarak altına "Şunu da bir evlendirseydim" yazması hakkındaki soruları ise yanıtsız bıraktı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.