Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in yakınlaşması aşk dedikodularını alevlendirdi

Adları sürekli aşk dedikodularına karışan Hande Erçel ile Kerem Bürsin'in, dizideki arkadaşlarıyla yer aldığı fotoğraf sosyal medyada paylaşıldı. Erçel ile Bürsin'in samimi halleri aşk dedikodularını iyice alevlendirdi.

Yaşam Yayın: 12 Ocak 2021 - Salı - Güncelleme: 12.01.2021 09:15:07
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1101 okunma
Google News

Oyuncu Hande Erçel, geçtiğimiz yıl şarkıcı Murat Dalkılıç ile yollarını ayırmıştı. Bu ayrılıktan sonra güzel oyuncunun, rol arkadaşı Kerem Bürsin ile aşk yaşadığı iddia edildi.

 

SAMİMİ GÖRÜNTÜLER AŞK İDDİALARINI GÜÇLENDİRİYOR

 

İkili, iddiaları her defasında reddetse de, sosyal medya paylaşımları ve samimi halleri bu dedikoduları sürekli gündeme getiriyor.

 

 

FOTOĞRAFTAKİ YAKINLIK DİKKAT ÇEKİCİYDİ

 

Erçel ve Bürsin, bu kez de beraber rol aldıkları dizideki arkadaşlarıyla poz verdi. Fotoğrafta ikilinin yakınlıkları dikkat çekti. Erçel ve Bürsin'in bu samimiyeti aşk dedikodularını da yine beraberinde getirdi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.