Hande Erçel'den, spor sütyeniyle paylaşım!

Dün yağan karı görünce şortuyla bahçesinde poz veren oyuncu Hande Erçel, bu sefer de spor sütyeniyle karın üzerinde objektif karşısına geçti. Ancak Erçel, kısa sürede gündem olan fotoğrafını sildi.

Yaşam Yayın: 18 Ocak 2021 - Pazartesi - Güncelleme: 18.01.2021 11:06:32
Editör -
Okuma Süresi: 38 sn.
1504 okunma
Google News

FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin ile başrol oynayan ve sık sık aşk haberiyle gündeme gelen oyuncu Hande Erçel, uzun zaman sonra kar yağınca keyif yaptı.

 

 

ÖNCE PAYLAŞTI SONRA SİLDİ

 

18,6 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından sık sık paylaşım yapan oyuncu Hande Erçel, dün kar yağdığını görünce mini şortuyla bahçeye koşup köpeğiyle eğlendi. Oyuncu daha sonra da bahçeye spor sütyeniyle çıkıp poz verdi. Soğuk havaya aldırış etmeden poz verip Instagram'dan paylaşan Erçel, pozunu kısa sürede sildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.