Hamile olduğunu anlamayan kadın, 7 kilometre koştuktan sonra doğum yaptı

Hollanda'da filmlere konu olacak türden bir olay meydana geldi. Hamile olduğunu anlamayan bir kadın 7 kilometrelik bir koşunun ardından doğum yaptı.

Dünya Yayın: 21 Temmuz 2020 - Salı - Güncelleme: 21.07.2020 09:22:23
Editör -
Okuma Süresi: 40 sn.
851 okunma
Google News

Hollanda'nın Amsterdam kentinde, hamileliğin farkında olmayan bir İngiliz kadın, 7 kilometrelik koşunun ardından erkek arkadaşının evinde doğum yaptı.

 

MİDESİNDE RAHATSIZLIK HİSSEDİNCE DOKTORA BAŞVURDU

 

Hollanda'da 31 yaşındaki kadın, Amsterdam'da düzenlenen 7 kilometrelik koşuya katıldı. Koşunun ardından midede rahatsızlık hisseden kadın doktorlara başvurdu. Doktorlar bunun sadece gazlar ve huzursuz bağırsak sendromu olduğunu söyledi.

 

"HERKES ŞOKTAYDI"

 

Kadın, eve döndükten sonra göbek kordonunun bir kısmının düştüğünü fark etti. Gelen doktorlar doğumun evde yapmasına karar verdi.

 

Genç anne, İngiltere'de yaşayan aile dahil tüm yakınların tepkisini, "Herkes şoktaydı ama bana destek oldular" ifadesiyle anlattı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.