Hadise’ye göğüs dekoltesiyle destek verdi!

Şarkıcı Ebru Polat, konserlerinde giydiği kıyafetlerinden dolayı eleştiri yağmuruna tutulan meslektaşı Hadise’ye mayolu bir pozunu paylaşarak destek oldu.

Yaşam Yayın: 06 Ocak 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 06.01.2020 11:16:38
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
3053 okunma
Google News

Konserlerinde mayo tarzı şık kıyafetler tercih eden ünlü şarkıcı Hadise, kendisini ‘edepsiz’ diyerek eleştirenlere Mevlana’nın bir sözüyle karşılık verdi. Kısa sürede destek mesajları yağan şarkıcıya bir destek de Ebru Polat’tan geldi.

 

“EDEBİ KIYAFETLE ÖLÇENE CAHİL DENİR”

 

Twitter hesabından kıyafetini ‘edepsizlik’ olarak tanımlayan kişilere cevap veren Hadise, “Edebi kıyafetle ölçene cahil denir” diyerek Mevlana’nın şu sözünü paylaştı: “Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene. Çünkü cahil ne gelirse söyler diline”

 

 

EBRU POLAT DESTEK OLDU

 

Sosyal medya hesabından yaptığı çarpıcı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Ebru Polat ise meslektaşına gelen eleştirilere sessiz kalamadı. Şimdilerde ailesiyle Phuket Adası’nda tatilde olan Polat, mayolu bir pozunu paylaşarak “Hadise yanındayız. Herkes baksın kendi işine, milletten sana ne. Laf anlatmak zordur haddini bilmeyene” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.