Hadise'nin Murat Boz fotoğrafı olay çıkardı!

Bir dargın bir barışık ilişkilerine son noktayı koyan Aslı Enver ve Murat Boz çiftinin ayrılığı sevenlerini üzmüştü. Ayrılıktan hemen sonra Hadise'nin yaptığı paylaşım ise sosyal medya kullanıcılarını kızdırdı.

Yaşam Yayın: 28 Ekim 2019 - Pazartesi - Güncelleme: 28.10.2019 10:16:21
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
2910 okunma
Google News

2,5 yıllık ilişkilerinin ardından 2018 Nisan ayında ayrılan Murat Boz ve Aslı Enver, 7 ay sonra barışmış ve ilişkilerine kaldıkları yerden devam etmişlerdi. Ancak önceki gün ikilinin yeniden ayrıldığı haberi, hayranlarını derinden üzmüştü.

 

MURAT BOZ'A SARILDIĞI FOTOĞRAFI PAYLAŞTI

 

Bu haberin ardından O Ses Türkiye Jüri üyesi Hadise'nin sosyal medya paylaşımı Aslı Enver hayranlarını çileden çıkardı. Murat Boz'la adı sürekli aşk dedikodularına karışan şarkıcı Hadise, çiftin ayrılık haberlerinin ortaya çıkmasının ardından Murat Boz'a sarıldığı fotoğrafla birlikte O Ses'in kulisinden görüntüler paylaştı. Ünlü şarkıcının Murat Boz'la olan samimi fotoğrafı, sosyal medyada infial yarattı.

 

 

"ÇOK AYIP"

 

Çoğu Instagram kullanıcısı Hadise'yi eleştiri bombardımanına tuttu. Bir kullanıcı "Daha ilişkisi biteli bir gün olmuş, adamla böyle bir paylaşım yapması çok ayıp arkadaşça olsa bile yıllardır haklarında aşk dedikodusu yapıldığını bile bile! Hadise tam bir primci" yorumunu yaptı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.