Hadise’den barış sinyali

Şarkıcı Hadise, resmi internet sitesi ‘hadise.com’u kendisine geri vermeyip satışa çıkaran eski menajeri ablası Hülya Açıkgöz’e dava açmıştı. Kaan Yıldırım ile ayrılığının ardından en büyük destekçisinin ablası olduğu konuşulan Hadisenin son paylaşımını alıntılaması dikkat çekti.

Yaşam Yayın: 01 Temmuz 2021 - Perşembe - Güncelleme: 01.07.2021 11:30:16
Editör -
Okuma Süresi: 57 sn.
1198 okunma
Google News

Hadise-Kaan Yıldırım ayrıldığı sonrası ünlü şarkıcının küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz'den olay bir fotoğraf gelmişti. Birliktelikleri ile çok konuşulan Hadise-Kaan Yıldırım çifti, sürpriz şekilde ilişkilerine nokta koydu.

 

Boynuz paylaşımı, ihanet göndermesi olarak yorumlanmıştı. Hülya Açıkgöz, magazin gündemine bomba gibi düşen haberlerin ardından açıklama yapmıştı.

Ayrılığın ardından ünlü şarkıcının görüşmediği ablası Hülya Açıkgözün yaptığı paylaşım dikkat çekti. Hülya Açıkgözün boynuz paylaşımı ile Kaan Yıldırımın ihanetine uğradığı iddia edilen kardeşine gönderme yaptığı konuşuldu.

Açıkgöz, hakkında çıkan haberlerin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı, "Rica ediyorum yaptığım paylaşımları Hadise veya ailemle bağdaştırmayın" ifadelerini kullandı.

Hadise, küs olduğu ablası Hülya Açıkgöz’ün hayatını kaybeden köpeği Rajan’ı “Huzurla uyu canımız Rajan” notuyla paylaştı.

Hadise’nin, ablasının paylaşımını alıntılaması ‘ikilinin arasındaki buzlar eridi’ yorumlarına neden oldu!

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.