Hadise, ayna önünde dans edip kalçasını gösterdi!

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Hadise, son paylaşımıyla yine adından söz ettirdi. Sırtı kameraya dönük olan Hadise'nin yaptığı hareket herkesi şaşırttı!

Yaşam Yayın: 23 Ocak 2020 - Perşembe - Güncelleme: 23.01.2020 09:40:49
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
6290 okunma
Google News

 

 

Son günlerin en çok konuşulan ünlüleri arasında olan Hadise, yaptığı paylaşımlarla gündemden bir türlü düşmek bilmiyor.
Gelen eleştirilere aldırış etmeyen ünlü şarkıcı son paylaşımında öyle bir şey yaptı ki "İşi iyice abarttı" yorumlarından kurtulamadı.

 

Konserden konsere koşan Hadise, kulisteki hallerini de takipçileriyle paylaşan Hadise, yine cesurlukta sınır tanımadı. Önce ayna önünde mayosu ile dans eden Hadise, daha sonra paylaştığı video ile adeta "Sürpriz sonlu video" detirtti.

 

 

Arkası dönük olarak kameraya poz veren Hadise, bir anda üzerindeki montu çıkarıp kalçasını gösterince, video kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

 

Hadise'nin paylaşımında ise bir detay gözlerden kaçmadı. Geçtiğimiz günlerde 34 yaşındaki şarkıcı Hadise, estetik iddialarıyla gündeme gelmişti.

 

 

Göğüslerine silikon yaptıran Hadise'nin, öncesinde 'Kim Kardashian operasyonu' olarak bilinen kalça operasyonu geçirdiği öne sürülmüştü.

 

Öyle ki geçirdiği operasyon sonrası jüri üyeliği yaptığı "O Ses Türkiye" programında yerinden hiç kalkmayan Hadise'nin, koltuğuna özel bir yastıkla oturduğu söylenmişti

 

Takipçileri Hadise'nin bu paylaşımından sonra kalçasında herhangi bir değişiklik olmadığını ileri sürdüler.
 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.