Hadise, avuç içi kadar çantaya 5 bin TL ödedi!

Kıyafet tercihleri ve fiyatlarıyla sık sık gündem olan ünlü şarkıcı Hadise, son kombiniyle yine adından söz ettirdi. Avucunun içine dahi sığabilecek kadar küçük bir çantaya 5 bin TL ödeyen Hadise, herkesi şaşkına çevirdi.

Yaşam Yayın: 25 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 25.06.2020 13:55:26
Editör -
Okuma Süresi: 39 sn.
1079 okunma
Google News

Uzun bir süredir oyuncu Kaan Yıldırım ile aşk yaşayan şarkıcı Hadise, kıyafet tercihleriyle gündem olmaya devam ediyor. Dünyaca ünlü İtalyan markasının ürünlerini satın alan Hadise, fiyatlarla dudak uçuklattı.

 

22 BİN TL'LİK KOMBİN YAPTI

 

Ünlü markanın parçalarıyla kombin yapan şarkıcı, bu anları Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Fotoğrafları kısa sürede 350 binden fazla beğeni alan Hadise, kombini için kesenin ağzını açtı. Hadise'nin kıyafeti 11 bin TL, ayakkabısı 6 bin TL, mini çantası ise 5 bin TL'ydi. Hadise'nin bu tarzının toplam maliyeti 22 bin TL'yi buldu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.