Güzel oyuncu, Reynmen ile baş başa yakalandı!

Meslektaşı Doğu Demirkol ile yollarını ayıran oyuncu Farah Zeynep Abdullah, sosyal medya fenomeni Reynmen ile görüntülendi. Çiftin sürpriz yakınlaşması ise akıllara aşk iddialarını getirdi.

Yaşam Yayın: 25 Haziran 2020 - Perşembe - Güncelleme: 25.06.2020 14:21:33
Editör -
Okuma Süresi: 48 sn.
1128 okunma
Google News

Geçtiğimiz aylarda Doğu Demirkol ile aşk yaşayamaya başlayan Farah Zeynep Abdullah'ın mutluluğu kısa sürdü. Demirkol ile yollarını ayıran 30 yaşındaki güzel oyuncu, bu sefer de 24 yaşındaki sosyal medya fenomeni Reynmen ile yakınlaştı.

 

Bir parkta tenis oynarken çok eğlendikleri görülen ikilinin samimi anları dikkat çekti. İkilinin bu halleri ise yeni bir aşk mı doğuyor sorusunu akıllara getirdi.

 

ÜNLÜ İSİMLERLE AŞK YAŞAYIP AYRILDILAR

 

Farah Zeynep Abdullah, 2019 yılının son aylarında aşk yaşamaya başladığı Doğu Demirkol ile yaklaşık üç aylık bir ilişki sonrası ayrılmıştı. Reynmen lakaplı sosyal medya fenomeni Yusuf Aktaş ise Zalim İstanbul'un güzel oyuncusu Bahar Şahin ile aşk yaşamıştı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.