Güzel golfçü 'Göğüslerin çok büyük' mesajına isyan etti

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarıyla adından söz ettiren ABD'li golfçü Paige Spiranac, kendisine gelen "Göğüslerin çok büyük" mesajına sert tepki gösterdi.

Yaşam Yayın: 15 Ocak 2021 - Cuma - Güncelleme: 15.01.2021 13:40:47
Editör -
Okuma Süresi: 58 sn.
1402 okunma
Google News

Yaptığı cesur paylaşımlarla sık sık gündeme gelen güzel golfçü Paige Spiranac, bu kez sosyal medyada yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi.
 

2015'te profesyonel olan ve ertesi yıl emekli olan 27 yaşındaki golfçü, cinsel içerikli ve şiddetli alaylara maruz kaldıktan sonra sosyal medya hesabından sert ifadelerle takipçilerine isyan etti.

 

Sık sık vücuduyla ilgili cinsel içerikli mesajlar alan Paige Spiranac'a son olarak bir takipçisi "Göğüslerin çok büyük" şeklinde mesaj gönderdi.

 

Spiranac, kişisel sosyal medya hesabı Twitter üzerinden "Bu çılgınlık. Bana sürekli çok şişman, çok sıska, fazla plastik, çok yaşlı, çok makyajlı, yeterince makyajsız, göğüsler çok büyük, popo yeterince büyük değil, çok solgun, saçların çok sarı, yeterince sarı değil gibi mesajlar geliyor. Beyler, burası böyle şeylerin yazılacağı bir yer değil. Sakinleşin."ifadelerini kullandı.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.