Gürsu'da 'Devlet'e son teknoloji tomografi cihazı

Bursanın Gürsu ilçesinde Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesinde yeni nesil teknolojiye sahip bilgisayarlı tomografi cihazı hizmete açıldı.

Yayın: 26 Eylül 2021 - Pazar - Güncelleme: 26.09.2021 17:30:07
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
579 okunma
Google News

Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nde Bilgisayarlı Tomografi cihazının hizmeti girmesi ile ilgili yapılan törene, AK Parti Bursa Milletvekili Atilla Ödünç, Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, hastane personeli ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan Ak Parti Milletvekili Atilla Ödünç, Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet Hastanesi'nin hizmete kazandırılmasının rahmetli Belediye Başkanı Cüneyt Yıldız'ın en büyük arzusu olduğunu hatırlattı. Bu sebeple hastanenin kendileri için manevi bir anlam taşıdığını da ifade eden Ödünç, " Hastanemizde açıldığından günden beri güzel işler başarıldı. Tomografi cihazı bu kapasitede ki bir hastane için gerekliydi. Cihazın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hastanemize hayırlı olsun" dedi.

Son 1,5 yıldır sağlık çalışanlarının yoğun bir dönemden geçtiklerini kaydeden İl Sağlık Müdürü Dr.Fevzi Yavuzyılmaz, “Bu süreçte bir sağlık personelinin Gürsu’da nöbete başlayıp nöbet süresinin yarısından sonra başka bir hastaneye göreve gönderdiğimiz zamanlar oldu. Böyle bir çalışma temposunun başka bir yerde olacağını zannetmiyorum. Yine çok şükür ki hiçbir hastamızı yer bulamadığımız için, yoğun bakım bulamadığımız için ya da başka bir sebeple başka bir ile göndermedik. Bu sahada çalışan arkadaşlarımın başarısı, katkısı ve özverisi. Kovid-19 hastası olan çocuğunu evde bırakıp kendisi nöbete giden sağlık çalışanı arkadaşımız oldu. Yaşadığı apartmanda COVID-19 hastası olduğunu öğrenip başka yerlere örneğin yazlığına, ya da başka bir şehre gidenler oldu.  Sağlıkçılar olarak bizler her gün acildeyiz, yoğun bakımdayız, servisteyiz yani COVID-19’lu hastalarla iç içeyiz. Bu bizim sorumluluğumuz, hizmet aşkımız. Bunu da bugüne kadar sağlık çalışanlarımız hakkıyla yerine getirdiler. Ben hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.