'Günahlarımı suyla temizliyorum' diyerek küvette çırılçıplak poz verdi

İngiltere'de yayınlanan Big Brother yarışmasının 12. sezonunu birici bitiren TV yıldızı Charlotte Crosby, "Günahlarımı suyla temizliyorum diyerek" küvette çırılçıplak pozunu paylaştı.

Yaşam Yayın: 16 Temmuz 2020 - Perşembe - Güncelleme: 16.07.2020 10:03:23
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1347 okunma
Google News

İngiltere'de yayınlanan Big Brother yarışmasının 12. sezonunu birici bitiren TV yıldızı Charlotte Crosby, "Günahları suyla temizliyorum" diyerek küvette çırılçıplak pozunu paylaştı.

 

Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflar adından söz ettiren 30 yaşındaki İngiliz televizyon ve dizi yıldızı Charlotte Crosby küvette çektiği çıplak fotoğrafını paylaşarak hayranlarının ağzını açık bıraktı.

 

 

Charlotte, küvette tamamen çıplak bir şekilde oturarak göğüslerini bacakları ile kapatacak şekilde telefonunu aynaya doğru tutarak çektiği fotoğrafla Instagram'ın çıplaklık kurallarına adeta meydan okudu.

 

Genç oyuncu makyajsız ve çıplak fotoğrafını "Günahlarımı suyla temizliyorum" başlığı ile paylaştı.

 

Charlotte, fotoğrafı paylaştıktan bir saat sonra fotoğraf 46.000 beğeni alırken takipçileri kendisini iltifat yağmuruna tuttu.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.