Gülşen, sütyenle ev işi yaptığı anları paylaştı

Şarkıcı Gülşen, sosyal medya hesabından bu kez ev süpürdüğü anları paylaştı. Sütyenle iş yapan Gülşen, paylaşımına "Sabaha kadar süpüreceğim" notunu düştü.

Yaşam Yayın: 17 Haziran 2020 - Çarşamba - Güncelleme: 17.06.2020 21:35:33
Editör -
Okuma Süresi: 49 sn.
1906 okunma
Google News

Ünlü şarkıcı Gülşen, Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede tüm dünyayı etkisi altına yeni tip koronavirüs salgını (Kovid-19) nedeniyle İngiltere'deki evini kapatıp Türkiye'ye dönmüştü.

 

Salgından korunmak için uzun süredir evden dışarı çıkmayan Gülşen, bu süreçte sosyal medya hesabından sık sık paylaşım yaptı. Gülşen son olarak Instagram hesabının hikayeler bölümünden yeni bir video paylaştı.

 

 

"SABAHA DEK SÜPÜRECEĞİM"

 

Gülşen, bu kez ev süpürdüğü anları sosyal medya hesabından paylaştı. Sütyenle iş yapan Gülşen, elektrikli süpürge paylaşımına "Sabaha dek süpüreceğim" yazdı.

 

"HEM İŞTE HEM DE EV İŞLERİNDE ÇOK İYİ"

 

Eşi Ozan Çolakoğlu, verdiği bir röportajda "Gülşen hem işte hem de konut işlerinde çok iyi" demişti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.