Vali Demirtaş’tan Gökçelik’e ziyaret

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, sanayi bölgelerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında bölge sanayicileri ile de bir araya gelerek istişarelerde bulunuyor.

Bursa Yayın: 26 Eylül 2023 - Salı - Güncelleme: 26.09.2023 12:01:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
94 okunma
Google News

Vali Demirtaş Bursa’nın güçlü sanayi bölgelerinden biri olan NOSAB’a düzenlediği ziyaret kapsamında bölgenin önde gelen kuruluşlarından, raf sistemleri üreticisi Gökçelik’i de ziyaret ederek değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığı ve lider ülkeler arasında yer alabilmesi için sanayinin önemine dikkat çeken Vali Demirtaş, Türk sanayisinin ve sanayicisinin dünya pazarlarında gösterdiği başarıların takdire şayan olduğunu hatırlatarak desteklemek için üstlerine düşen ne varsa yapmaktan geri durmayacaklarını belirtti.

Vali Demirtaş’ı karşılayan Gökçelik Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Aras ve Yönetim Kurulu Üyesi Burak Aras şirketin faaliyetleri, ihracatı ve yatırımları hakkında bilgilendirmelerde bulundular. Bursa’nın sayılı teknolojik fabrikalarından biri olan Gökçelik Depo Sistemleri fabrikasının bir endüstri 4.0 yatırımı olduğunun altını çizen Yalçın Aras, teknolojiyi yakından takip ettiklerini belirterek, katma değeri yüksek ürünler üretip ülkemizin dış ticaret açığına kapatması yönünde pozitif destek verdiklerini söyledi. Aras, Ar-Ge, inovasyon ve tasarım konularına da ayrıca özel önem verdiklerini belirterek Türkiye’nin geleceği için kendi patentli ürünlerini üreten, kendi teknolojisini geliştiren bir ülke olması gerektiğine dikkat çekti.

Yalçın Aras, Bursa Valisi Mahmut Demirtaş’ın sanayi ve sanayiciye gösterdiği ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Vali Demirtaş’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.