Greta'dan Trump'a mesaj! Öfke problemi üzerinde çalışmalısın

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg, Twitter üzerinden ABD Başkanı Donald Trump'ın oy sayımının devam ettiği başkanlık seçimiyle ilgili olarak "Sayımı durdurun" çağrısına "Sakinleş Donald, öfke problemi üzerinde çalışmalısın" paylaşımında bulundu.

Dünya Yayın: 06 Kasım 2020 - Cuma - Güncelleme: 06.11.2020 09:59:31
Editör -
Okuma Süresi: 32 sn.
952 okunma
Google News

ABD'nin 46. başkanını belirleyecek 59. başkanlık seçimleri tüm dünya tarafından büyük bir merakla izleniyor. Herkes oy sayımının bitmesini ve başkanlık yarışında ipi göğüsleyecek adayın kim olacağını öğrenmek için adeta saatleri sayıyor.

 

"ÇOK SAÇMA, ÖFKE PROBLEMİ ÜZERİNE ÇALIŞMALI"

 

İsveçli iklim aktivisti Greta Thunberg ise Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda ABD Başkanı ve Cumhuriyetçi adayı Donald Trump'a "sakin ol" çağrısında bulundu. Thunberg, yaptığı paylaşımda "Çok saçma, Donald öfke problemi üzerinde çalışmalı. Sakinleş Donald" dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.