Gram altında yeni rekor!

Hızlı yükseliş yaşayan gram altın fiyatları küresel piyasalarda gece yarısı 330 lirayı gördü. Bir süre bu seviyelerden işlem gören altın sonrasında 325 lira seviyelerinde dengelenme yaşandı.

Ekonomi Yayın: 24 Şubat 2020 - Pazartesi - Güncelleme: 24.02.2020 08:53:42
Editör -
Okuma Süresi: 50 sn.
749 okunma
Google News

Altın hızlı yükselişini sürdürüyor. Gram altın gece yarısı tarihi rekorunu kırdı. Saat 02:00'da 330 lirayı aşan gram altında kısa bir süre sonra kısmen gerileme gördü. Saat 08:00 itibariyle gram altın 326 lira seviyesinden işlem görüyor.

 

KAPANIŞ 317 LİRAYDI

 

Gram altın Cuma günü 317 liradan kapanış yapmıştı. Küresel piyasalardaki hareketle birlikte Pazartesi günü açılışta tarihi rekorunu yine kıran gram altın 330 liraya yükseldi ve yüzde 4'lük prim gerçekleştirdi.

 

KORONAVİRÜS ETKİLİYOR

 

Yatırımcıların güvenli liman olarak gördüğü altın Çin'de ortaya çıkan ve dünyanın çeşitli ülkelerine yayılan koronavirüs salgınıyla da güç kazanıyor. Dünya üzerinde ticareti yavaşlatan koronavirüs altın fiyatlarını yükseltiyor. Dünyadaki ticari kaygılar nedeniyle de altına olan talep her geçen gün artıyor.

 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.